Rólunk

Vállalkozásunkat azért hoztuk létre, hogy megfizethető képzőművészeti alkotásokat vigyünk az ön világába. Továbbá, hogy okos alternatívát biztosítsunk azoknak, akik nem szeretnének egy színes posztert bámulni, vagy rossz tapintású polisztirolt fogdosni, esetleg joghurtos pohárnak szánt alapanyagból készített kopogós műanyagot nem éreznének elég minőséginek.

Igényes vásárlóinknak köszönhetően immár Európa legnagyobb 3D falpanel, falmodul termékeket gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalatává nőttük ki magunkat. 

Ha feltesszük a kérdést, hogy mi is a képzőművészet 10-ből 9 ember a festészet és szobrászat vállaszt fogja adni. Mi nem ragadtunk le ennél a vállasznál és kicsit tovább gondoltuk és raktunk hozzá egy cseppnyi 21. századi modernitást. Termékeink mindegyike a kor szellemébe öntött önmegvalósítást és egyéniséget próbál megtestesíteni.

Fontosnak tartottuk, hogy a mai szakember hiányban minden falpanel és falmodul könnyen szaktudás nélkül alkalmazható legyen.

Persze, van az az élet helyzet, hogy inkább másra bízná a kivitelezést. Ilyenkor a profi csapatunk akár a teljes dekorációs folyamatot is végig csinálja, hogy Önnek csak egy feladata maradjon: gyönyörködni a végeredménybe minden nap.

Fontos!!!

A weboldalon megtalálható mintafalak képei illusztrációk és képszerkesztő, javító eljárással optimalizáltak, A kész falak eltérhetnek mintába, formába, méretbe továbbá színben is.